[REGULAMENT]Forum

Regulamentul forumului îl găsiți aici . Vă rugam sa îl citiți pentru a fi la curent cu el .
Post Reply
User avatar
Old Penguin
Administrator
Administrator
Posts: 7
Joined: Wed May 30, 2018 5:33 pm
Nume Joc: OldPenguin
Rasă: Ninja
Nivel: 69
Server: Metin2Power
Localitate: undeva intr-un buncăr
Vârsta: 19
Status: Mă grăbesc cu paşi de elefant, înapoi.
Gender:
Contact:
Romania

Thu May 31, 2018 2:02 am


► Pentru a garanta o atmosferă relaxantă între toţi participanţii forumului sunt necesare cerinţe minime de conduită. Sunt interzise posturile cu conţinut sau linkuri de tip pornografic, politică extremistă, material imoral si ofensiv, sau material jignitor referit unui membru comunităţii Metin2Power. De asemenea sunt interzise posturile care contin coduri de activare, crack-uri, hack-uri sau orice altceva de natură ilegală, incluzând pagini de download ilegal si warez. De asemenea este interzis sa postezi continuturi care au copyright asumând drepturi de autor ilegale. Nu este permisa postarea de orice fel de discutie personala si privata, fara consimtamantul tuturor partilor implicate.


► Nu este permisa postarea consecutiva de doua sau mai multe ori in mai putin de 24 de ore de catre acelasi utilizator al forumului. Fiecare post poate fi editat, dupa ce acest termen expira puteti posta in continuarea, nerespectarea acestei reguli se va considera "Postare Dubla" Double - Post si va fi sanctionat ca atare, de asemenea această regulă este aplicată şi în caz de Triple - Post ş.a.m.d.


Off-Topic, nu este permisa postarea de continuturi care nu corespund cu tema topicului/sectiunii si nerespectarea acestei reguli duce la un avertisment. Exceptie postarile din sectiunea Spam. Acestea includ posturile care doar avertizeaza nerespectarea unei reguli.


► Postările de tip "frumos" "fain" tare" "jmeker" doar cu scopul de a creşte numărul de mesaje va fi cosiderat Post-Hunt şi va fi sancţionat ca atare.► Spamul cu emoticons sau imagini nu este permisa deoarece acestea pot ingreuna incarcarea calculatorului unor utilizatori. Imaginile sau postarile care depasesc limitele regulamentare (exemplu : un membru trebuie sa se deplaseze vertical si/sau orizontal pentru a putea citi tot acel post, postarile facute in intregime cu CAPS LOCK etc.) nu sunt permise. Se admit un numar maxim de 6 emoticoane/post.
Pot fi atasate sau adaugate imagini in continutul unui post, dar acestea nu trebuie sa depaseasca urmatoarele masuri:

Height:500 pixeli
Width: 500 pixeli


De asemenea numarul maxim admis de imagini este 2/3, daca aveti mai multe imagini pe care trebuie sa le postati va rog folositi link extern.


► Continuturile, linkurile, nume de membrii etc. cu unicul obiectiv de a deranja sau insulta alti membrii ai forumului sunt interzise in aceasta comunitate. Acelasi lucru se aplica si in postarile/mesajele care au ca obiectiv sa aprinda ceilalti membrii pentru a deranja si/sau insulta.

► Nu este permis sa folosesti un limbaj neadecvat si/sau insulte.

► Nu este permisa postarea in numele unuia dintre membrii care au fost banati. Incalcarea acestei reguli va fi sanctionata cu o avertizare. Impartirea contului cu un membru banat duce la un ban permanent pe ambele conturi.

► Reclamă la un alt server sau un alt joc este stric interzisă iar membrul in cauză va fi sancţionat prin blocarea permanentă a contului.

► Este interzisa impersonarea unui membru din echipa. Aceasta include nume, avatar, semnatura, etc. Acest lucru duce la o avertizare, iar in cazuri extreme poate duce la un ban pe forum , joc , mirc.

► Este stric interzisa abuzarea de butonul Report, abuzarea masivă va fi sancţionată ca atare.

► Nu este permisa discutarea unui ban (forum, joc) pe forum. Pentru asta trebuie sa intri in contact, utilizand E-Mailul sau Mesajele Private(PM), cu Game Masterul sau Moderatorul implicat sau cu un superior de-al lui.


► Este permis sa-ti inregistrezi si sa folosesti doar un cont pe forum. Inregistrarea si/sau folosirea mai multor conturi pe forum duce la un ban permanent al acestora. Echipa forumului trebuie sa fie informata, fara exceptii, daca doua sau mai multe conturi folosesc regulat, ocazional sau permanent acelasi IP. Nefacand acest lucru duce la un ban permanent al ambelor conturi.

► Dupa primirea celui de-al 3-lea avertisment, un cont poate fi banat cel putin 7 zile. In cazuri extreme, chiar mai mult. In cazul unui ban, nu se admite ca userul cu pricina sa se inregistreze cu un al doilea cont. Un cont risca sa fie banat permanent daca userul primeste din nou avertismente dupa ce acesta a fost deblocat.


► Forumul intreg include Termenii si Conditiile jocului Metin2. In consecinta se vor aplica legile germane asupra forumului. Aceasta inseamna de asemenea ca proprietarii Metin2Power nu sunt responsabili de nicio imagine sau link care au copyright, postate de membri forumului.

► Nu este permisa comercializarea pe bani reali a contului sau a itemelor (arme, Yang, armuri). Facand astfel, sau doar incercand sa faci acest lucru poti fi sanctionat atat in joc, cat si pe forum cu ban permanent, de asemenea se poate actiona si pe cale legala.► Semnaturi si avatare:

Imaginile din semnatura nu trebuie sa depaseasca urmatoarele masuri:
500 x 500
Imaginea pentru avatar nu trebuie sa depaseasca urmatoarele masuri:
160 x 255
Puteti folosi la semnatura si texte in limba engleza, atat timp cat nu sunt cuvinte vulgare sau obscene.

Echipa forumului si Responsabilitatile membrilor:


► Fiecare participant al forumului are datoria de a respecta Regulamentul acestuia. Daca te simti avertizat pe nedrept, prima data contacteaza Moderatorul care ti-a dat avertismentul. Ulterior trebuie sa contactezi Super-Moderatorul. In cazuri extreme ai dreptul de a vorbi cu Administratorul. Ultimul cuvant il au Administratorii. Aceeasi procedura este aplicată si daca un topic de-al tau este inchis.► Acumularea de avertismente duce la un ban temporar pe forum. Fiecare caz va fi analizat individual. Inregistrarea unui alt cont in timpul suspendarii va fi sanctionata cu un ban permanent. In cazuri extreme un membru poate fi sanctionat cu un ban fara sa mai primeasca avertismente.


Toti userii accepta odata cu inregistrarea pe acest forum regulile de mai sus. Echipa Staff Metin2 Power isi rezerva dreptul de a atentiona, cenzura si bana userii care incalca regulile de mai sus, de asemenea echipa Staff Metin2Power îşi rezervă dreptul de a schimba/modifica regulamentul zilnic, drept fapt sunteţi obligaţi să îl citiţi săptămânal.Image
Post Reply